top of page
jolinelyttinen

Retreat - Att komma hem

Sommaren har bestått av en stor förändring som tog mer energi än vad vi kanske hade trott från början. Men i slutändan så blir allting helt jäkla underbart.


Nu har vi nämligen fått komma hem - hem till vårt fysiska hem. Hur fantastiskt det än känns att vara hemma i ett nytt hus med alla dess möjligheter så är det inte det materiella i form av byggnaden som är det stora.

ceremoni

Det stora är känslan inombords. Känslan av - här har jag varit förut. Känslan av - detta är mitt hem. Känslan av - här hör jag hemma.


Det är en speciell känsla, inte något jag någonsin känt tidigare. En känsla av förundran, glädje, vördnad. Jag var ute och sprang i hagen och skogen imorse. Såg dagget på spindelnäten, solen som började ta sig igenom dimman, fåglarna som sjöng sin sång, bilarna som susade förbi i bakgrunden påväg till jobb. Jag kände en sådan tacksamhet för att detta är vårt hem, en sådan ödmjukhet till livet självt. Det går inte att beskriva men detta är en så stark känsla att komma hem.


människor i cirkel

Därför känns det så otroligt fint att få hålla ett retreat snart på just den här platsen som redan känns så mycket som ett hem. Att även fokus på retreatet är Åter hem - känns passande, nästan genomtänkt av livet självt. Eftersom vi skapade retreatinnehållet och namnet redan i April när vi ännu inte visste någonting alls om denna plats. Det vårt retreat syftar på är att landa hem till din kärna, det som är du, genom mjuka och observerande praktiker som yoga, meditationer, workshops för mer klarhet och ceremonier med soundhealing och cacao.

Retreatet är en helg av varande - på din djupaste nivå. En helg att bli ompysslad och ombesörjd. En helg att förstå dig själv på lite nyare sätt, djupare sätt. En helg att uttrycka dig med din röst genom mantran och hummanden. Övningar som läker hela vår kropp.


Ja det känns helt rätt att bjuda in till en helg för dig att få komma hem - till dig själv i vårat hem som vi även önskar ska kännas som ditt hem.


Du kan läsa mer om vårt retreat som är helgen 18-20 Oktober på följande länk:



Om du är sugen på att vara med så får du en väldigt generös rabatt på retreatet i kassan om du anger kupongkoden: "Retreat"


ceremoniell cacao

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page